Mi vagyunk TAMAS


Mindent tudunk az alkatrészekrőlÚj autóüvegre, fékhengerre vagy fényszóróra van szüksége? Ez nem jelent problémát TAMAS-nak.

A kassai TAMAS-ban olcsón vásárolhat alkatrészt teherautókhoz, buszokhoz, de személygépkocsikhoz is. Belföldi és külföldi gyártású autókhoz szállítunk alkatrészt.

 

A cég kínálatában több mint 15.000 darab alkatrész kielégíti az Ön igényeit.

Mindig sok árunk van raktáron, de ha nincs, ne ess kétségbe. Az áruk másnapi kiszállítását operatívan tudjuk biztosítani. Független cégként, ami azt jelenti, hogy nem kötnek minket szerződéses ügynökök, kiváló minőségű árut tudunk biztosítani elérhető áron.

Közvetlenül az üzletben nagyszámú kiegészítő áruval rendelkezünk, és folyamatosan bővítjük a választékot a vásárlói igényeknek megfelelően.

Látogasson el hozzánk a Kassa - Krásna nad Hornádom városrészbe, a Szlovákia keleti részén lévő főúton. Az, hogy nem a belvárosban vagyunk, különösen a kamionok számára jelent előnyt. Az udvarra minden 10 tonnáig terjedő teherbírású jármű behajthat.


A TAMAS MM s.r.o. 2008-ban alakult a Takač Marián - TAMAS cég utódjaként. Az eredeti céget 1994-ben alapították, és LIAZ, MTS és KAROSA gépjárművek alkatrészeinek értékesítésével foglalkozott.

2004 óta bővítettük termékpalettánkat IVECO, MAN, SCANIA, VOLVO, MERCEDES, DAF, RENAULT teherautók és alkatrészekkel BPW, SAF, TRAILOR, ROR, SMB tengelyekhez.

2012-ben megkezdtük a SZEMÉLYES gépjárművek alkatrészeinek értékesítését is.